תקנון פעילות יום המשפחה

תקנון פעילות  יום המשפחה בחברת כיוונים-  לונדע

תקנון זה הינו חוזה ומטרתו להסדיר את היחסים בינך לבין לונדע- 'חברת כיוונים' באר שבע המפעיל ומרכז את פעילות יום המשפחה בגני הילדים וכיתות מבה"ס. סיפורי הגנים והכיתות המעניינים ביותר לפעילות 'יום המשפחה'. תקנון זה חל על כל המשתתפים בפעילות. התקנון ממצה את זכויות הצדדים וחובותיהם בקשר להשתתפות פעילות ועצם ההשתתפות בפעילות מהווה הסכמה מלאה לאמור בו. התקנון שלהלן כתוב בלשון זכר, לשם הנוחות בלבד, אך הוא מכוון גם לנקבה.

  1.  זכאים להשתתף בפעילות כל מי שחפץ בכך ובתנאי שקיים את שלושת התנאים להלן:

א. מי שהגיב לפוסט בפייסבוק של הלונדע וסיפר את הסיפור הגן/הכיתה

  1. הפעילות תתחיל בתאריך ה31/01/19 ותסתיים בתאריך ה05/02/19 בשעה 16:00. שמות הזוכים והפרסים יפורסמו ביום ד' ה-6.2.19– על גבי דף הפייסבוק של לונדע. מעבר לתאריך זה לא ישתתפו בפעילות תגובות שיועלו.
  1. תנאים כללים:

א. עצם ההשתתפות בפעילות  מהווה הסכמה לתקנון זה

ב. בעצם ההשתתפות בפעילות המשתתף נותן את הסכמתו לפרסום התמונות והסיפורים במסגרת הסיקור של הפעילות בכל אמצעי מדיה שכיוונים תראה לנכון.

ג. שיתוף ילדים בתמונה מתחת לגיל 18 ייעשה אך ורק על ידי  הורי הילד ו/או בהסכמתם.

ד. לונדע- כיוונים תהיה רשאית לפסול או לא להעלות תמונה או תגובה שנמצא בלתי הולמת, פוגעת בצנעת הפרט או בכלל ברגשות הציבור.

ה. ההשתתפות בפעילות הינה באחריות המשתתף וכיוונים- לונדע לא תישא באחריות לכל נזק או הוצאה מכל סוג שהוא שיגרם למשתתף, והקשור במישרין או בעקיפין להשתתפותו בפעילות.

ו. לכיוונים שמורה הזכות לדרוש מהזוכה להציג לה אישורים בדבר זהותו.

ז. למשתתף בפעילות לא תהיה כל טענה או דרישה או תביעה כלפי כיוונים בכל הקשור להשתתפות בפעילות או בזכייה בפעילות.

 

  1.  הזוכה הוא מי שבחירתו ונימוקו הם המעניינים ביותר/ המקוריים ביותר /המצחיקים ביותר בהתאם להוראות שיינתנו בפעילות שתפורסם כאמור לעיל . הזוכים יבחרו בהתאם לשיקול דעתה של וועדה שתיקבע לעניין זה על ידי כיוונים והם יעלו לשלב הגרלת הפרסים מתוך מבחר הפרסים (ראה נספח א')
  2. הפרס:

א. מובהר בזה כי הפרס הינו לגן/ כיתה שתזכה. לא ניתן להמיר הפרס בכסף או במוצר אחר.

ב. מימוש הפרס עד לתאריך ה31/03/19, בהצגת תעודת זהות של שם המפרסם את הפוסט.

ג. יובהר בזאת כי לעובדי 'חברת כיוונים' או כל גורם אחר הפועל  מטעמן – לא תינתן האפשרות לזכות בפרסים, אך לא תימנע מהם ההשתתפות בפעילות.

 

נספח א'- פירוט הפרס:

פעילות יום המשפחה בלונדע הכוללת:

  1. כניסה להורה וילד ע"פ רשימה שמית רשמית של הגן/הכיתה והצוות החינוכי ועד 40 ילדים, ללא תשלום
  2. משך הפעילות כשעתיים והיא כוללת: משחק חופשי בלונדע וסדנאת יצירה בנושא המשפחה

בשעות הערב, בין השעות: 17:00-19:00

  1. כל מלווה נוסף/ אח/אחות בשלום 25 ₪
  2. ניתן לקיים את הפעילות בין הימים א'- ה' בשעות אחר הצהריים או לחלופין בשעות הבוקר וללא הורים מלווים.
  3. הפעילות אינה כוללת הסעות


     

     

    פתיחת צ׳אט
    דברו איתנו בוואסטאפ!
    היי, איך נוכל לעזור?
    דילוג לתוכן
    BUY ME
    ;